Over mij

Ik ben Christy; woonachtig in Haarlem, 50 jaar en trotse moeder van 2 toppers van 12 en 10 jaar. Van lopen word ik blij; in beweging, tijd voor mezelf, in contact met mezelf, genieten van mijn omgeving en zijn met alles wat er is.

Voordat ik moeder werd liep ik heel veel, en toen ben ik het een beetje kwijtgeraakt... Daarna, in een wat mindere periode, ben ik me gaan verdiepen in gezonde voeding, yoga en meditatie... Langzaam kwam ik ook weer in beweging en ging ik weer rustig hardlopen; mede hierdoor kwam ik weer beter in mijn vel; letterlijk en figuurlijk! 

En op dat moment kwam SlowRun op mijn pad en heb ik me laten certificeren als SlowRun Trainer. Dit aangevuld met mijn ervaring als coach, mijn ervaring met intermittant fasting en scholing op gebied van NLP, systemisch werk en interesse in orthomoleculaire-/natuurgeneeswijze maken dat ik veel te delen heb... 

Ik wil het Slowrunnen vooral doen met veel plezier waardoor hopelijk vele vrouwen zullen worden aangestoken met het loop- en gezondheidsvirus.

Ieder op zijn eigen tempo en alles is goedDus... loop je met me mee?